onsdag 27. februar 2008

drama:)

1. Med drama tenker jeg på...
jeg tenker da på å få et budskap gjenoom en gruppe arbeid, tenker på forstårelsen av det budskapet som får en gruppe til å jobbe sammen slik at de får en fantastisk forestilling som gir forhåpentligvis god resultat hos andre.
teater, dansing, musikk er en veldig viktig del i drama.

2.Min erfaring med å stå foran andre og framføre noe eller spille rollespill osv. er...
jeg har veldig lite erfaring når det gjelder drama, jeg har faktisk vært på en drama stikke en gang i mitt liv, og det var noe av de morsomste jeg har gjort faktisk, var på tur med noen ungdommer fra over hele Norge på noe som heter Menneskerrettigheter skole, der lærte vi mye om menneskerrettigheter samtidig spilte vi en teater stikke for folk som var der, syntes det var litt pinlig i begynnelsen, men etter vi har øved mange ganger, gledet jeg meg til å gjennomføre det, det var faktisk morsomt å være med. det er det eneste erfaring min med drama:)

3.Min erfaring med dramaarbeid er...
har ikke så mye erfaring enn det jeg har sagt på spørsmålet tidligere.

4.Jeg liker/liker ikke drama fordi...
jeg liker å se på en drama stikke fordi jeg synes det er morsomt , men synes det er veldig flaut nå å stå forrab andre og spille noe, så jeg har ikke så mye å si om det.

1 kommentar:

Anette sa...

Så bra at du har fått med deg en god erfaring i forhold til å spille teater :-) at du tilslutt gledet deg og synes det var morsomt! Tror det er ganske vanlig å føle det litt pinlig og flaut i begynnelsen. Men når man får øvd nok, og føler seg trygg... opplever man mestring og glede over det.